Dronefoto av oppdrettsanlegg
Fra landstrøm til havstrøm

Elektrifisering av havbruk

Tottalleverandør av strøm til oppdrett

Les mer og kontakt oss
Elbil lading. Mann lader elbil

E-mobilitet

Ladeanlegg for bil, buss og båt

Omexom bygger ladestasjoner og ladepunkter på oppdrag fra både offentlig og privat sektor i hele landet.  Vi er en av få totaltentreprenører innen ladeløsninger her til lands og har et av bransjens mest erfarne og kompetente fagmiljø.  Vi leverer alt fra små, og relativt enkle løsninger, til noen av Norges største og mest ambisiøse prosjekter. 

Kort sagt; vi utvikler, bygger og drifter store og små ladeanlegg, både til sjøs og på land –  hvor som helst i landet.   

Batteri aggregat

Reservekraft

Kraften du trenger – levert dit du vil ha den

Omexoms  er eksperter på å levere strøm til midlertidig bruk, til både private og offentlige aktører.

Vi tilbyr blant annet utleie av aggregat, batteri, provstasjoner og byggestrømkasser. Vi stiller opp på kort varsel med vårt mobile utstyr, slik at du får den strømmen du trenger, når du trenger den.  Har du behov for ut- og innkobling av strømmen, er dette også en tjeneste vi leverer. Les mer om våre tjenester, innhent pristilbud eller foreta bestilling her.  

Belysning

Fokus på kostnader, miljø og estetikk

Omexom planlegger, prosjekterer og bygger kostnadseffektive, miljøvennlige anlegg for utendørs belysning. Vi tilbyr også drift og vedlikehold av eksisterende anlegg.

Vi samarbeider med kommuner, fylkeskommuner og private aktører for å gjøre utendørs belysning bedre, mer bærekraftige og rimeligere. Vi ser alltid helheten i alle enkeltoppdrag med det for øye at belysningsanlegget skal være både driftssikkert og kostnadseffektivt, uten at det går på bekostning av viktige faktorer som bærekraft og estetikk.

Inspektør med multimeter sjekker strøm for Elsikkerhet.

Elsikkerhet

En tryggere hverdag

Omexom Elsikkerhet leverer først og fremst våre tjenester til offentlig sektor, som kontroll- og informasjonstjenester til det lokale eltilsyn (DLE), eller andre type tjenester innenfor vårt fag- og arbeidsområde. På bakgrunn av vår inngående kjennskap til regelverk, kan vi også tilby skreddersydde kurs i disse, til både offentlig sektor og private aktører.