Omexom tilbyr et bredt spekter av ulike tjenester og løsninger. Her finner du en oversikt over de av leveransene våre som er standardiserte nok til vi kan gi umiddelbare tilbud.

Siden vårt hovedfokus er på store infrastrukturprosjekter, vil det i de fleste tilfeller kreve nøye forarbeid og prosjektering å gi et tilbud eller et estimat. Dersom du har spørsmål om andre produkter, tjenester eller spesifikke kompetanseområder vi kan levere, oppfordrer vi deg til å ta direkte kontakt med våre forretningsenheter. De er klare til å skreddersy løsninger som møter dine behov.

Byggestrøm, inn- og utkobling.

Bestill

Vi leverer det du trenger av strøm til byggeplassen. Vi har byggestrømkasser i ulike størrelser og erfarne montører som håndterer inn- og utkobling. Les mer om hva vi kan tilby og kontakt oss i dag for et svært konkurransedyktig pristilbud.

Aggregat, batterier og provstasjoner

Bestill

Store og små konserter, arrangementer og nødstrøm – Omexom har lang erfaring med å skaffe strøm til midlertidig bruk. Vi stiller opp hvor som helst, ofte på kort varsel, med vårt mobile utstyr, slik at du får den kraften du trenger når dit du trenger den. Her kan du lese mer om hvilke produkter vi kan tilby og få et svært konkurransedyktig pristilbud.

LFS, leder for sikkerhet. Inspiserer anlegg.

Leder for sikkerhet (LFS)

Bestill

Omexom har spesialkompetansen som skal til for å stille med leder for sikkerhet. Vi leverer LFS for alle spenningsnivåer og høyspentanlegg, døgnet rundt, året rundt.

Bestill kurs

Elsikkerhet

Omexom Elsikkerhet blant landets  største og beste faglige miljø innen elsikkerhet.
Vi skreddersyr kus for både offentlig og privat sekstor. Se hvikle kurs vi kan tilby og kontakt oss for mer informasjon eller tilbud på kurs.