Energisektoren er i endring

Energisektoren er i endring. Ingen vet ennå fullt ut til hva. Men Omexom lover å levere på løftet om å bidra til å drive utviklingen av bærekraftige og sikre energisystemer. Vi utvikler løsninger for alle aktører innenfor hele verdikjeden av energidistribusjon. Vi gjør det mulig.

Omexom i hele verden

Du finner Omexom i 36 land fordelt på fem kontinenter.

Omexom er en nettverksbaserte organisasjon hvor vi deler kunnskap og kompetanse, erfaring og «best practice» gjennom dedikerte nettverk for bl.a energilagring, ladestasjoner, høyspentkabler, belysning, solcelleanlegg, vannkraft, energieffektivisering, vindkraft, høyspentlinjer, transformatorstasjoner, smarte nett og digitalisering av strømnett.

Alle i Omexom, uansett hvor i verden man jobber, deler felles verdier og mål innen sikkerhet, bærekraft, opplæring og innovasjon.

Navnet Omexom er hentet fra tre elementer:
OM = Homme (menneske)
EX = Ekspertise
OM = Ohm² (elektrisk målenhet)

Omexom er VINCI Energies merkevare for arbeid innenfor hele verdikjeden av energi-distribusjon.

Stolt samarbeidspartner

For fotballsesongen 2021 er Vålerenga Fotball og Omexom på samme lag. Omexom har gått inn som samarbeidspartner og sponsor på Norges beste kvinnelag i fotball.  Avtalen ble sparket i gang av energimontør-lærling Adelina Lindi og VIFs forsvarspiller Andrine Tomter. Det er mange grunner til at Omexom har valgt å støtte Vålerenga Fotballs kvinnelag. Vi er gode naboer på Helsfyr i Oslo der vi har vårt hovedkontor, og har begge fokus på bærekraft og samfunnsansvar. Sosial profil og tankegang harmonerer også. Sammen gjør vi det mulig!

Nøkkeltall

  • B
    Omsetning
  • Ansatte
  • Forretningsenheter
  • Land
  • Kontakt Omexom

    Noe du lurer på eller er interessert i våre løsninger?