Distribusjon utgjør en stor del av Omexoms kjernevirksomhet og står for over 40 % av vår globale virksomhet.  

Distribusjonsnettet er den delen av kraftnettet som overfører og fordeler strøm fra sentralstrømnettet, helt ut til sluttbrukerne. Det består av titusenvis av kilometer med linjer, stolper, kabler og mindre trafoer.  Omexom I Norge har erfaring fra arbeid i distribusjonsnettet helt tilbake til 1901.

Konstruksjon, drift og vedlikehold

Totalleverandør innen distribusjon

Omexom bygger nye moderne anlegg, og står for ombygging, rehabilitering, og drift og vedlikehold av eksisterende anlegg. Vi gjennomfører inspeksjoner og befaringer, og har nødvendig mannskap i beredskap for å rykke raskt ut når feil oppstår. Vi jobber i anlegg opp til 132kV og tilbyr montørkapasitet og prosjektledelse. Omexom er godt representert i på Østlandet og i Sør-Norge.

En viktig del av vår leveranse er våre beredskapstjenester. Mannskap med nødvendig utstyr og maskiner  står parat til å rykke ut for å finne – og rette eventuelle feil – døgnet rundt, året rundt.

To elmontører arbeider med skogrygging i snø. De retter opp stolper og trekker nye linjer for å gi folk strømmen tilbake.

Beredskapstjenesten

Alltid parat til å rykke ut

Om du opplever å miste strømmen er det svært ofte Omexom  som rykker ut  for å gi deg den tilbake.

Enten det er på vegne av et nettselskap, til et industriområde, for en utbygger eller en entreprenør – våre mannskaper står klare for å gi deg den strømmen du trenger, hvor som helst og når som helst.

Erfarne montører, lett tilgjengelige utstyrslagre og en stor maskinpark, er en derfor en viktig del av vår leveranse.

Omexom har desentraliserte lagre med nødvendige prov-kabler og annet nødvendig utstyr. Dette gjør oss i stand til å finne og rette feil raskt i all slags vær, uansett hvor og når de oppstår.

Vil du vite mer om hva vi kan tilby?

Kontakt Omexom distribusjon for å få svar på spørsmålene du har om våre tjenester og leveranser.