Reservekraft

Leverer strømmen du trenger – dit du vil ha den

Vi er eksperter på å levere strøm til midlertidig bruk. Store og små konserter, arrangementer, byggeplasser og nødstrøm – vi har utstyret som kreves og stiller opp der du du trenger det, når du trenger det.

Aggregat i lastebil.

Aggregater for ekstra strømforsyning

Midlertidig, ekstra strøm og reserveløsninger for krisesituasjoner

Omexom tilbyr utleietjenester for strømgenerering, fordeling og lastbanker for bl.a. eiendomsutviklere, event-markedet, kommuner, vannverk og sykehus. Vi  opererer med svært  konkurransedyktige priser og har et bredt utvalg aggregat.  Alt fra relativt små, batteridrevne pakker, til aggregat som kreves en lastebil i full størrelse for å transporteres.  Felles for alle aggregatene våre, er at de er kraftige, pålitelige og kobles opp og driftes av våre erfarne operatører.

Vi tilbyr også beredskapsavtaler hvor vi rykker ut på kort varsel ved kritiske feil på ditt anlegg.

Ønsker du å leie et aggregat? Ta kontakt i dag for et godt tilbud.

Byyggestrøm, kasse

Byggestrøm

Strøm til store og små byggeprosjekt

Vi tilbyr utleie av byggestrøm tilpasset ditt behov. Vi sørger for å levere strømkasser som passer den kapasiteten du trenger, med tilstrekkelig kapasitet og spenningskvalitet. Omexom har levert byggestrømskasser til fornøyde kunder siden 1980, noe som gjør oss til et av bransjens mest erfarne selskap.

Vi leverer til profesjonelle byggentreprenører, men også til privatkunder som har påtatt seg husbyggingen selv. Hvor mye byggestrøm du trenger, avhenger av størrelsen på prosjektet.

Ut- og innkoblinger

Når strømmen må stenges helt av

Enkelte situasjoner krever at all strømforsyning må kobles ut midlertidig. For eksempel om du skal skifte panel på huset, eller at elektriker skal skifte sikringsskap. Omexom har jobbet med midlertidige inn- og utkoblinger av strøm i over 40 år. Vi leverer til både til privatkunder og profesjonelle byggentreprenører.

Provstasjon, reservestørm

Provstasjoner

Ved behov for ekstra støm

I mange tilfeller er det ikke nok tilgjengelig kraft i stamnettet, og da må man etablere en provisorisk trafostasjon. Omexom kan bistå hele veien fra planlegging og prosjektering, under anleggsperioden og henting og opprydding når anleggsperioden er over.

Aggregat på henger. Reservekraft leverer leie av agregat.

Arrangementer

Strømmen du trenger til store og små events

Omexom tilbyr alt du trenger av strøm på konserter, festivaler og alt av offentlige og private arrangementer over hele landet. Ingen jobb er for liten, ingen jobb er for stor.

Prisforespørsler og bestilling

Har du spørsmål knyttet til våre leveranser, produkter eller priser? Ikke nøl med å ta kontakt, vi står parat til å gi deg svært konkurransedyktige tilbud, levert dit du trenger, når du trenger det.

Om du har spørsmål til våre tjenester og produkter kan du også kontakte oss på telefon:

Ring Region Nord-Øst:  815 00 804
Ring Region Sør-Vest:  488 54 163