elbiler parkert i vintersol

E-mobilitet

Ladeløsninger for bil, buss og båt

Omexom er Nordens ledende aktør og ekspert på bygging av ladestasjoner for både bil, buss og båt. Vi bygger, installerer og vedlikeholder ladestasjoner over hele Norge. 

Omexom E-mobility har en unik prosjekterings- og rådgiverkompetanse, og noen av landets største kunder på kundelisten. Som totalentreprenør kan vi gjennomføre hele prosjekter – fra planlegging, design og håndtering av søknader – til fra graving, fundamentering, tilknytning til strømnett til og idriftsettelse. Vi kan med andre ord levere nøkkelferdige løsninger tilpasset dine behov.

Elbil lading. Mann lader elbil

Ladeløsninger over hele landet

store og små jobber

Som stolt leverandør til Posten Bring, er det ingen underdrivelse når vi sier at vi  leverer våre tjenester over hele landet.  Og selv om vi leverer mnge store prosjekter,  påtar vi oss også å  bidra i deler av prosjekter, å bistå med rådgivning eller å håndtere drift og vedlikehold av eksisterende installasjoner.

Våre montører har lang erfaring fra bygging av ladestasjoner, både når det gjelder hurtigladere og AC-ladere. Vi kan løse komplekse installasjoner, eller gå inn som totalentreprenør i store prosjekter som ladeanlegg for El-buss-flåter.

Bred kompetanse innen elsikkerhet og elektro, kombinert med el-teknisk entreprenørkompetanse, sikrer kvalitet i alle ledd av prosessen – uansett omfanget på jobben.   Har du spørsmål til hvq vi kan levere, eller hvor – ikke nøl med å ta kontakt.

Elektrisk båt i oslofjorden

Maritim sektor

Transport og havbruk

Vi utvikler, bygger og drifter ladeanlegg og landstrømsanlegg til ferjer og cruisebåter i Norge. Vi er også totalleverandør av elektrotekniske tjenester til elektrifisering av havbruksnæringen.

Installasjon av ladestasjon

Drift, vedlikehold og elektro

Bred kompetanse og mange tjenester

Omexom påtar seg mange oppdrag innenfor elektro. Solcelleanlegg, batterianlegg, skiltgjennkjenning på parkeringsplasser, nød- og ledelys, brannalarmanlegg, termografering og systemer for adgangskontroll er bare noen av feltene avdelingen har kompetanse og erfaring med å jobbe innenfor. Her leverer vi til både for offentlige- og private aktører med hele Norge som arbeidsfelt.

Kontakt oss

Har du behov for prising, trenger du bistand til prosjektering, eller har du andre spørsmål om våre leveranser og tjenester? – Ikke nøl med å ta kontakt.