Internasjonalt nettverk av eksperter

Omexom jobber nettverksbasert med mer enn 450 forretningsenheter over hele verden. Vi har rutiner for deling av erfaringer og best practice på tvers av markeder og forretningssegmenter. Med den samlede kompetanse som dette gir oss, kan vi alltid ligge i forkant – et konkurransefortrinn som kommer våre kunder til gode.

Alle våre forretningsenheter deler felles verdier, opplæringplaner og fokus på sikkerhet. Vi har et mål om å være en driver for innovativ og bærekraftig spraksis, som posisjonerer oss  bransjens ledende leverandør av kompetanse innen våre fagområder.  Om du synes dette høres ut som noe du kune tenke deg å være med på, bør du se nærmere på våre utlyste stillinger. De finner du i Karriereportalen.

Ledige stillinger

Er du interessert i en karriere i sentrum av det grønne skiftet? Besøk vår Karriereportal og se hvilke muligheter som finnes der.

En gruppe ingeniører planlegger løft av tungt utstyr i natten.

Et kraftfullt felleskap

Omexom i Norge består av om lag 600 dedikerte medarbeidere som betjener kunder i hele landet. Vi  leverer tjenester og løsninger til både offentlig og privat sektor innenfor et bredt spekter av bransjer. Fellesnevneren er at de bygger eller drifter installasjoner som er avhengige av elektrisk kraft.

Vi jobber i en bransje hvor behovet for innovasjon og kompetent arbeidskraft øker for hvert år. Om du er på jakt etter lærlingeplass, kan du lese mer om hvordan du går frem for å søke det på våre lærlingesider. Andre ledige stillinger finner du i karriereportalen. Om du ikke finner en stilling som passer deg, men har kompetanse eller ideer som kan være relevante for det vi holder på med, er vi alltid interessert i å høre fra deg. Send oss gjerne en åpen søknad.

Bli bedre kjent med oss

Vil du vite mer om hvem vi er, hva vi gjør og hvordan vi jobber, kan du lese om det her.

En god start på karrieren

Ansgar begynte i jobben som prosjektleder i Omexom rett etter studiet. Så ha synes han er det beste med å jobbe i Omexom?

En arbeidshverdag uten ulykker

Vår viktigste ressurs er våre ansatte. Vi har et mål om å være en driver for innovativ og bærekraftig spraksis, som posisjonerer oss som en av bransjens ledende leverandører av kompetanse.  Derfor har vi en visjon om null ulykker og null skader. HMS er på alles agenda – hver dag. Alle ledere i Omexom er forpliktet til å ta rapportering av hendelser på alvor, på samme måte som hver enkelt ansatt er ansvarlig for HMS i sin arbeidshverdag. Les mer om hvordan vi jobber for en trygg arbeidshverdag.

Etikk og samfunnsansvar

Omexom jobber systematisk og langsiktig med spørsmål som berører etikk, samfunnsansvar og menneskerettigheter. Som en del av VINCI Energies, er vi underlagt de samme retningslinjene, og benytter metodene og verktøyene som er tilgjengeliggjort for oss gjennom dette nettverket.

Dette kan du lese mer om på VINCI Energies sine norske nettsider.

Her kan du lese om hvordan vi jobber for å oppfylle kravene i åpenhetsloven.