Nyheter

Åpning av Omexom Institute i Kristiansand

Omexom Institute

Omexom Sør åpner treningsarena for å knytte til seg talenter og utvikle egne medarbeidere

Målet er å utvikle de ansatte til å bli de aller beste ressursene kundene våre kan få tak i.

Dette sier Aslak Andersen, Business Area Director i Omexom Sør.

Han ønsket kunder, sentrale ledere og Fornybar Norge velkommen til åpningen av Omexom Institute på Stemmane i Sørlandsparken i Kristiansand 15.mai.

Aslak Andersen sikret og instruert av anleggsleder Aleksander Osmundsen.

Aslak Andersen har jobbet i bransjen i åtte år, men dette var første gang han klatret i stolpe. På høy tid, mente han selv.

Dette blir det andre «Omexom Institute» som åpner, med det første som åpnet på Frogner i Sørumsand tidligere i 2024. Det er det 17. instituttet i konsernet på globalt nivå.
konsernet.

Saksen til å klippe snoren var byttet ut med en kabelsaks. Allan Wetrhus, som sammen med HR Business Partner Merethe Konningen har lagt ned en stor innsats i månedene før åpningen, fikk æren av å stå for klippingen.

Vincent Peyriere, direktør VINCI Energies International Academy, var ikke vond å be da muligheten om å klatre i stolpe bød seg.

Vincent Peyriere i utstyr før stolpeklatring.

– Nå gleder vi oss til å fortsette å utvikle oss videre og inspirere talenter til å bli en del av bransjen vår, avslutter Aslak Andersen.

Omexom Institute

Omexom Institute er et internasjonalt læringsnettverk for energisektoren. Det gir forretningsenheter og enkeltpersoner muligheten til å heve kompetansen sin.

Energimarkedet trenger nye talenter og ekspertise for å oppnå energiomstillingens mål. Omexom Institute har som mål å inspirere folk til å omskape ideene sine til virkelighet og bidra til å nå disse ambisiøse målene.

Denne tilnærmingen bidrar til å oppnå Omexoms ambisjon om å være den foretrukne partneren for interessenter i energibransjen.

For mer informasjon om Omexom Institute på globalt nivå