Nyheter

Signerte kabel-kontrakt lille julaften

Transmisjon

Omexom har signert kontrakt med Hitachi ABB Power Grids i Norge. I fire år fremover skal Omexom i samarbeid med Hitachi ABB Power Grids oppgradere kabelanlegget i Statkrafts vannkraftstasjoner i Tokke og Vinje.

Omexom avdeling HV Cable har signert kontrakt med Hitachi ABB Power Grids i Norge. I fire år fremover skal avdelingen i samarbeid med Hitachi ABB Power Grids oppgradere kabelanlegget i Statkrafts vannkraftstasjoner i Tokke og Vinje. Hoveddelen av jobben er å fjerne eksisterende oljefylte kabler og erstatte disse med nye XLPE kabler. Totalt 7 kabelsett. Arbeidet i Tokke og Vinje skal være sluttført innen desember 2024.
Omexom Norges avdeling HV Cable utfører alt innen arbeid på oljekabel og PEX-kabel (33 kV-420 kV), og er blant de mest kompetente kabelentreprenørene i Norge.

HV Cable har beredskapslager med materiell som reservekabler, skjøter, kabelavslutninger og annet nødvendig utstyr til å reparere feil som trenger øyeblikkelig utbedring. I tillegg til utstyr har HV Cable døgnkontinuerlig vakt med erfarne kabelmontører som kan rykke ut når og hvor som helst for kunder med kritisk infrastruktur.