Nyheter

Omexom vokser med Otera på laget

Otera AS blir en del av Omexom Norge. Det betyr ikke bare flere ansatte og økt omsetning, men også en tilførsel av ny kompetanse som øker både bredden og kapasiteten i våre leveranser.

Otera AS er et infrastrukturselskap som tilbyr nøkkelferdige løsninger til nasjonale og regionale nett. De leverer også vei – og tunnelprosjekter og håndterer hele verdikjeden, fra prosjektering og bygging, til vedlikehold og drift. ​​​​​​​Når de nå blir en del av Omexom tilfører det en kompetanse og økning i kapasitet som vil bidra til å befeste vår posisjon som en av bransjens ledende aktører.

“Vi er veldig glade for å kunne innlemme Otera AS i vår drift og ønsker alle de ansatte velkommen til VINCI Energies. Sammen blir vi mer enn 1100 og forventer en omsetning på rundt 2,5 milliarder i 2023”, uttaler Philippe Guérin, landssjef for VINCI Energies i Norge​​​​​​​.

Otera AS består av selskapene Otera Infra som har hovedkontor i Kristiansand og Otera Traftec som har hovedkontor i Froland. Otera Infra har i tillegg et datterselskap, Oppland Elektro AS, som har hovedkontor i Gausdal. Selskapene vil bli innlemmet i organisasjonen som 2 forretningsområder.

​​​​​​​”Vi vet at Otera AS har høy grad av kompetanse innen både høy- og lavspentutstyr, og automasjons- og kontrollsystemer. Vi ser derfor fram til å samarbeide med de nåværende administrerende direktørene, Aslak Andersen og Øystein Stebekk, og deres team, for å bygge en enda sterkere, mer leveransedyktig organisasjon sammen”, avrunder Guérin.

24.08.2023

Utslippsfri byggeplass blir et av landets største ladeanlegg  

Omexom er nå i full gang med byggingen av et stort ladeanlegg for Ruter på Mortensrud i Oslo. Det skjer nesten helt uten lokale utslipp.
Les mer
22.08.2023

Summer Internship 2023

I sommer har åtte studenter hatt praksis ved vårt hovedkontor på Innspurten i Oslo. Resultatet av arbeidet deres lover godt for fremtiden.
Les mer
12.08.2023

Omexom vokser med Otera på laget

Otera AS blir en del av Omexom Norge. Det betyr ikke bare flere ansatte og økt omsetning, men også en tilførsel av ny kompetanse som øker både bredden og kapasiteten i våre leveranser.
Les mer
29.06.2023

Omexom skal lyse opp hovedstaden

Med et tilbud som feide all konkurranse av banen sikret Omexom seg jobben med å gi Oslos befolkning lys i årene som kommer. 
Les mer
05.01.2023

Vinner av Bærekraftprisen 2022

Omexom vant Norges Energis prestisjefulle Bærekraftpris for 2022. 
Les mer
31.03.2022

Infratek Elsikkerhet AS skifter navn

Infratek Elsikkerhet AS skifter fra 1. april navn til Omexom Elsikkerhet AS.
Les mer
02.03.2022

Hastebud med elbil

Alle hastebud fra Elektroskandias sentrallager på Langhus og til Omexoms anleggsplasser i Stor-Oslo går med el-budbiler.
Les mer
01.02.2022

Spenning på jobben – hver dag

Omexoms nye målebil gjør testing og feilsøk i høyspent kabelanlegg effektivt og presist. – Vi kan teste og finne feil i kabler og endeavslutninger opp til 132 kV, sier produksjonsleder Per-Arne Bergheim, på avdeling distribusjonsnett.
Les mer
28.09.2021 Reservekraft

En totalleverandør til borettslag

Å skifte 108 strømmålere fordelt på to hovedtavler (i to blokker med 44 målere i den ene og 64 i den andre) er ikke en enkel oppgave. Omexom løste den komplekse utfordringen for beboerne – med minst mulig nedetid på strømmen.
Les mer
06.08.2021

Gjenbruk av høyspent endeavslutninger

På Statnetts transformatorstasjon på Rød kombinerer Omexom avdeling HV Cable unik kabel-kompetanse med gjenbruk i praksis.
Les mer