Nyheter

Omexom skal lyse opp hovedstaden

Med et tilbud som feide all konkurranse av banen sikret Omexom seg jobben med å gi Oslos befolkning lys i årene som kommer. 

Mens konkurrentene fikk henholdsvis 4,68 og 4,14 poeng, lå Omexom lysår foran med full pott og 10 av 10 mulige poeng da de nylig dro i land kontrakten med Bymiljøetaten. Kontrakten innebærer at det blir Omexoms oppgave å sørge for at det er lys på alle veiene, parkene, lysløypene og idrettsanleggene som forvaltes av Bymiljøetaten.

Business Unit Manager Oslo Lighting, Øyvind Gusland

Jobben innebærer også drift av kommunale el-installasjoner og utbedringer etter pålegg fra tilsynssaker i elektriske anlegg. Ifølge Business Unit Manager for Oslo Lighting, Øyvind Gusland, er dette et resultat av en god laginnsats:

Jeg ønsker å rette en stor takk til alle, både i BU-en og støttefunksjoner, som har bidratt til å gi et godt tilbud som ga oss denne kontrakten

Omfattende anlegg 

Belysningsanlegget i Oslo består av ca. 62 500 belysningspunkter, 950 tennskap, eventskap og fordeling, 5 500 koblingsskap, 810 km luftledningsnett og 1 180 km kabelnett. Oslo kommune har i omlag 110 km belyste skiløyper og flere belyste ski- og ski-lekeanlegg samt ca 110 idrettsanlegg og 50 arrangementskap for forsyning til forskjellige arrangementer. I tillegg omfatter kontraktsarbeidet feil og avviksretting av lys og Sanntids Informasjons Skilt i enkelte leskur for buss og trikk.

 

Bid Manager Dan Frode Stenbrenden

Det er en omfattende og krevende jobb å levere på, men det vil også bidra til et løft for selskapet:

Det blir en meget spennende tid fremover. Det at vi vant denne kontrakten vil også medføre at vi vil nå kunne fornye bilparken med elektriske lifter, biler og andre kjøretøy, avrunder Bid Manager Dan Frode Stenbrenden

24.08.2023

Utslippsfri byggeplass blir et av landets største ladeanlegg  

Omexom er nå i full gang med byggingen av et stort ladeanlegg for Ruter på Mortensrud i Oslo. Det skjer nesten helt uten lokale utslipp.
Les mer
22.08.2023

Summer Internship 2023

I sommer har åtte studenter hatt praksis ved vårt hovedkontor på Innspurten i Oslo. Resultatet av arbeidet deres lover godt for fremtiden.
Les mer
12.08.2023

Omexom vokser med Otera på laget

Otera AS blir en del av Omexom Norge. Det betyr ikke bare flere ansatte og økt omsetning, men også en tilførsel av ny kompetanse som øker både bredden og kapasiteten i våre leveranser.
Les mer
29.06.2023

Omexom skal lyse opp hovedstaden

Med et tilbud som feide all konkurranse av banen sikret Omexom seg jobben med å gi Oslos befolkning lys i årene som kommer. 
Les mer
05.01.2023

Vinner av Bærekraftprisen 2022

Omexom vant Norges Energis prestisjefulle Bærekraftpris for 2022. 
Les mer
31.03.2022

Infratek Elsikkerhet AS skifter navn

Infratek Elsikkerhet AS skifter fra 1. april navn til Omexom Elsikkerhet AS.
Les mer
02.03.2022

Hastebud med elbil

Alle hastebud fra Elektroskandias sentrallager på Langhus og til Omexoms anleggsplasser i Stor-Oslo går med el-budbiler.
Les mer
01.02.2022

Spenning på jobben – hver dag

Omexoms nye målebil gjør testing og feilsøk i høyspent kabelanlegg effektivt og presist. – Vi kan teste og finne feil i kabler og endeavslutninger opp til 132 kV, sier produksjonsleder Per-Arne Bergheim, på avdeling distribusjonsnett.
Les mer
28.09.2021 Reservekraft

En totalleverandør til borettslag

Å skifte 108 strømmålere fordelt på to hovedtavler (i to blokker med 44 målere i den ene og 64 i den andre) er ikke en enkel oppgave. Omexom løste den komplekse utfordringen for beboerne – med minst mulig nedetid på strømmen.
Les mer
06.08.2021

Gjenbruk av høyspent endeavslutninger

På Statnetts transformatorstasjon på Rød kombinerer Omexom avdeling HV Cable unik kabel-kompetanse med gjenbruk i praksis.
Les mer