Nyheter

Jonas Klarén er ny landssjef i VINCI Energies Norge

Jonas Klarén etterfølger Mats Olsson som landssjef i VINCI Energies Norge.

Jonas Klarén er utnevnt til landssjef i VINCI Energies Norge. Han etterfølger Mats Olsson som går over i pensjonistenes rekker. I dag består VINCI Energies Norway av Infratek Norge AS (Omexom) og Infratek Elsikkerhet AS.

– Jonas har sterke resultater fra sin nåværende stilling som direktør i VINCI Energies Sweden West. Han kjenner VINCI Energies veldig godt og har riktig kompetanse og profil for å utvikle vår norske virksomhet videre til neste nivå, sier Dominique Ferreira, nordisk sjef i VINCI Energies.

– Den norske organisasjonen består av dyktige og kompetente kolleger som jeg gleder meg til å samarbeide med. Den norske energi- og industrisektoren er i front og driver utviklingen innen energibruk og energiløsninger. Den norske organisasjonen tilfører definitivt VINCI Energies verdi – den norske reisen er en unik mulighet for meg, sier den nye landssjefen, Jonas Klarén.

Han begynte i sin nye stilling mandag 3. mai, og har i tillegg til rollen som direktør i VINCI Energies Sweden West bred erfaring fra industri- og energisektorene. Klarén har de siste syv årene hatt ulike lederoller i VINCI Energies. Tidligere har han vært vice president Automation (elektro- og instrumentavdelingen i COWI Industry), Branch Manager Electrical (YIT) og Area Manager South East Asia i ABB High Voltage Products.

Dominique Ferreira
Jonas Klarén