Nyheter

Infratek Elsikkerhet AS skifter navn

Infratek Elsikkerhet AS skifter fra 1. april navn til Omexom Elsikkerhet AS.

Infratek Elsikkerhet AS skifter fra 1. april navn til Omexom Elsikkerhet AS. – Det er et naturlig valg, og har ligget litt i kortene en stund. Kunnskap, kompetanse og tjenester blir akkurat det samme som før – det er kun varemerket som skifter. Og vi beholder vår legale uavhengighet fra resten av konsernet, sier Adm. Direktør Tommy Skauen i Omexom Elsikkerhet AS.

Adm.Dir Tommy Skauen, Omexom Elsikkerhet AS

VINCI Energies kjøpte vinteren 2017 Infratek-konsernet. Fra 2019 har det meste av den norske organisasjonen benyttet Omexom som varemerke, ut mot kunder og offentlighet. Med Elsikkerhets navnebytte blir denne operasjonen fullført, og Infratek som navn går over i historien.
– Ulike faktorer har gjort at vi er sist ut, men nå har vi altså tatt steget. Vi kommer til å føle oss vel hjemme i Omexom-drakt også, sier Skauen.

Jonas Klarén, Landssjef VINCI Energies Norge

Foruten at biler og kontor får ny dekor med nytt navn, skifter alle ansatte i Omexom Elsikkerhet AS e-postadresser til @omexom.com. Informasjon om selskapet blir nå å finne på omexom.no. Nettstedet infratekelsikkerhet.no vil bli lagt ned.

– Vi ser virkelig fram til å få Elsikkerhet om bord i Omexom. De vil gi et positivt bidrag og være med på å gjøre merkevaren enda mer kjent. Samtidig som de skal være og alltid vil bli et eget AS for å kunne fortsette å være et kontroll-selskap med en «armlengdes avstand», sier Jonas Klarén, landsjef i VINCI Energies Norge.

 

 

05.01.2023

Vinner av Bærekraftprisen 2022

Omexom vant Norges Energis prestisjefulle Bærekraftpris for 2022. 
Les mer
31.03.2022

Infratek Elsikkerhet AS skifter navn

Infratek Elsikkerhet AS skifter fra 1. april navn til Omexom Elsikkerhet AS.
Les mer
02.03.2022

Hastebud med elbil

Alle hastebud fra Elektroskandias sentrallager på Langhus og til Omexoms anleggsplasser i Stor-Oslo går med el-budbiler.
Les mer
01.02.2022

Spenning på jobben – hver dag

Omexoms nye målebil gjør testing og feilsøk i høyspent kabelanlegg effektivt og presist. – Vi kan teste og finne feil i kabler og endeavslutninger opp til 132 kV, sier produksjonsleder Per-Arne Bergheim, på avdeling distribusjonsnett.
Les mer
28.09.2021 Reservekraft

En totalleverandør til borettslag

Å skifte 108 strømmålere fordelt på to hovedtavler (i to blokker med 44 målere i den ene og 64 i den andre) er ikke en enkel oppgave. Omexom løste den komplekse utfordringen for beboerne – med minst mulig nedetid på strømmen.
Les mer
06.08.2021

Gjenbruk av høyspent endeavslutninger

På Statnetts transformatorstasjon på Rød kombinerer Omexom avdeling HV Cable unik kabel-kompetanse med gjenbruk i praksis.
Les mer
21.06.2021 Lærlinger

Fra lærling til montør

Omexom Norge legger mye i lærlingeordningen og de som er lærlinger hos oss.
Les mer
18.06.2021

Vant miljøpris for foregangsprosjekt i Veritas-skogen

Ved å tenke nytt kom vi fram til en arbeidsmetode som bidro til å opprettholde biologisk mangfold, ta vare på vernet furuskog og senke CO²-utslippene.
Les mer
17.05.2021

Den årlige Sikkerhetsuken er i gang!

Sikkerhet er en del av vårt DNA, alle skal komme sikkert hjem fra jobb, hver dag.
Les mer
11.05.2021

Realt håndverk

Selv i en digital tidsalder står realt håndverk og kompetanse på manuelle prosesser seg godt.
Les mer