Alle nyheter

Nyheter

 • Reservekraft

  En totalleverandør til borettslag

  Å skifte 108 strømmålere fordelt på to hovedtavler (i to blokker med 44 målere i den ene og 64 i den andre) er ikke en enkel oppgave. Omexom løste den komplekse utfordringen for beboerne – med minst mulig nedetid på strømmen.

  Les mer
 • Reservekraft

  Presis linjebygging

  I Aremark, langs Torpedalsveien, tar den snorrette nye kraftlinjen med 12 meter høye stopler sakte men sikkert form. Montørene Dag Engebretsen og Trond Bråthen fra avdeling Distribusjonsnett Sør/Øst vet alt om presis linjebygging, de har begge 40 års erfaring i faget. Med på laget har de også lærling Bengt-Rene Hegstad.

  Les mer
 • Reservekraft

  Renoverer høyspentlinje og bygger nettstasjoner i Hægebostad

  Omexom Norge, avdeling Distribusjonsnett Sør/Øst har fått i oppdrag å total-fornye høyspentlinjen mellom Bjærum og Hellås i Hægebostad. Oppdragsgiver er Agder Energi Nett AS.

  Les mer
 • Reservekraft

  I to år har Omexom jobbet med Oslos største miljøproskjekt

  Utbyggingen og oppgraderingen av Bekkelaget Avløpsrenseanlegg blir av Oslo kommune omtalt som byens største miljøprosjekt. Omexom Norge, avdeling distribusjonsnett Oslo, har jobbet med prosjektet i to år.

  Les mer
 • Reservekraft

  Bygger ny 22KV kraftlinje for Agder Energi

  Den nye kraftlinjen mellom Evje og Bygland i Aust-Agder begynner å vises i terrenget. Omexom Norge har daglig 10-12 mann i arbeid med å bygge det som blir en av Agder Energi Netts nye produksjonslinjer.

  Les mer
 • Reservekraft

  Sørger for nok strøm til «Kvelden før kvelden»

  «Kvelden før kvelden» på NRK1 lille julaften er et av Norges desidert mest sette TV-programmer med tradisjonelt opp mot 1,4 millioner seere.

  Les mer
 • Reservekraft

  Avdeling Reservekraft – Viktig brikke i NATO-øvelse

  50 000 soldater, 250 fly og 65 fartøyer fra mer enn 30 nasjoner deltok på NATOs storskala-øvelse Trident Juncture 2018.

  Les mer