Reservekraft

Store og små konserter, arrangementer, byggeplasser og nødstrøm. Omexom har lang erfaring med å skaffe strøm til midlertidig bruk. Vi stiller opp hvor som helst når som helst med vårt mobile utstyr.

Les mer

Transmisjon

Sikker kraftforsyning er viktig. Omexom jobber hver dag tett med nettselskapene for å takle denne utfordringen, og sørger for design, konstruksjon og vedlikehold av høyspentanlegg over hele verden.

Les mer

Transformatorstasjoner

Global entreprenør for transformatorstasjoner. Omexom er en totalleverandør innen bygging av transformatorstasjoner, og bidrar helt fra designfasen til en transformatorstasjon er klar til å settes i drift.

 

Les mer

Distribusjon

Distribusjonsnettet er den delen av kraftnettet som overfører og fordeler elektrisk energi helt ut til sluttbrukerne. Vi utfører konstruksjon og utbygging, vedlikehold og reperasjoner, i tillegg til beredskapstjenester.

Les mer

Lokal Infrastruktur

Utendørs belysning, ladestasjoner for elbiler og reservekraft etc. Vi samarbeider med kommuner, fylkeskommuner og private aktører for å utvikle og gjøre utendørs belysning bedre, mer miljøvennlig og rimligere.

Les mer

Produksjon

Omexom er en ledende aktør innen vann-, vind-, sol- og kjernekraft, og leverer tjenester til kunder i alle prosjektfaser (prosjektering, konstruksjon, drift, vedlikehold).

Les mer

Kontakt Omexom

Noe du lurer på eller er interessert i våre løsninger?