På jobb med Omexom

Vil du også være en del av et team der personlig utvikling og samhold er en stor del av din arbeidsdag. I Omexom er vi en sammensveiset gjeng som hver og en av oss har store muligheter til å påvirke våre arbeidsoppgaver. Vi er stolte over jobben vi gjør og vet at våre kunder ser på oss som både pålitelige og nytenkende problemløsere. 

Lyst til å jobbe hos oss?

Hos oss finnes det utviklingsmuligheter, her kan du vokse i jobben og her blir du med på å løse fremtidens energiutfordringer.

Omexom Institute

Å dele kunnskap og kompetanse er viktig for oss. Gjennom Omexom Institute kan vi oppgradere ferdigheter, inspirere hverandre og gjøre ideer til virkelighet. Sammen. På tvers av landegrenser, verdensdeler, team og selskaper.

Omexom Institute har som mål å inspirere våre ansatte til å gjøre ideene sine til virkelighet og bidra til å nå de ambisiøse målene vi har satt oss innen bærekraftig og sikker energiforsyning.

Lærlingplass

Vil du bli lærling hos Omexom? Årlig utlyser vi plasser til lærlinger  innenfor de aller fleste av våre kompetanseområder. Du går igjennom et intensivt treningsprogram før du settes i team med våre erfarne fagarbeidere som gir deg all den støtte du trenger under hele lærlingetiden.

Siste nytt fra Omexom

23.03.2021

Framtidens miljøvennlige stolper på plass i Omexoms opplæringssenteret

Det er ikke et spørsmål om, men når et forbud mot bruk av kreosotimpregnerte tre-stolper kommer. Det har Omexom tatt konsekvensen av og satt opp nye miljøvennlige stolper i henholdsvis kompositt og naturlig tre i innkapslet miljøvennlig hardplast.
Les mer
16.03.2021

Hva er hemmeligheten bak det gode HMS-arbeidet i Omexom?

I forbindelse med Energi Norges «Vinterkonferansen» og lanseringen av HMS-løftet ble Omexom intervjuet om hva som er hemmeligheten bak selskapets gode HMS-arbeid.
Les mer
16.02.2021 Lokal Infrastruktur

Lysløypeeksperter

Omexom er eksperter på design, konstruksjon, bygging og drift av lysløyper. De mange lysløypene vi har i Norge er balsam for folkehelsa, kanskje spesielt i disse corona-tider. Med lysløper kan folk gå på ski selv om vintermørket har falt på.
Les mer
01.02.2021

Sikrer ny reservevannforsyning

Oslo kommunes prosjekt «Ny vannforsyning til Oslo» fikk fem avdelinger i Omexom til å legge hodene i bløt og levere felles tilbud for en rekke arbeider til prosjektet.
Les mer
15.01.2021 Transmisjon

Signerte kabel-kontrakt lille julaften

Omexom har signert kontrakt med Hitachi ABB Power Grids i Norge. I fire år fremover skal Omexom i samarbeid med Hitachi ABB Power Grids oppgradere kabelanlegget i Statkrafts vannkraftstasjoner i Tokke og Vinje.
Les mer
24.11.2020 Distribusjon

Tor-Erik er test-sjåfør

Omexom jobber innenfor hele verdikjeden av energi-distribusjon. Da skulle det bare mangle at vi ikke tar i bruk elbiler og el-varebiler.
Les mer
26.10.2020

Liv Therese og Per Even er ansatt som nye region-direktører

Liv Therese Andersen og Per Even Kristiansen er ansatt som regiondirektører i Omexom
Les mer
19.10.2020 Reservekraft

Presis linjebygging

I Aremark, langs Torpedalsveien, tar den snorrette nye kraftlinjen med 12 meter høye stopler sakte men sikkert form. Montørene Dag Engebretsen og Trond Bråthen fra avdeling Distribusjonsnett Sør/Øst vet alt om presis linjebygging, de har begge 40 års erfaring i faget. Med på laget har de også lærling Bengt-Rene Hegstad.
Les mer
08.10.2020 Lærlinger

Norden-sjef imponert over årets lærlinger

Omexom Norge har i år tatt inn 8 lærlinger. Gjennom de neste 2,5 årene skal de få kunnskap og kompetanse for å kunne bygge fremtidens infrastruktur.
Les mer
05.10.2020 Lokal Infrastruktur

Måna-lyst i Drøbak

Måna-banen ved Drøbak fremstår bokstavelig talt i nytt lys, takket være nye LED-lyskastere som nylig ble montert.
Les mer

Kontakt Omexom

Noe du lurer på eller er interessert i våre løsninger?