På jobb med Omexom

Vil du også være en del av et team der personlig utvikling og samhold er en stor del av din arbeidsdag. I Omexom er vi en sammensveiset gjeng som hver og en av oss har store muligheter til å påvirke våre arbeidsoppgaver. Vi er stolte over jobben vi gjør og vet at våre kunder ser på oss som både pålitelige og nytenkende problemløsere. 

Lyst til å jobbe hos oss?

Hos oss finnes det utviklingsmuligheter, her kan du vokse i jobben og her blir du med på å løse fremtidens energiutfordringer.

Omexom Institute

Å dele kunnskap og kompetanse er viktig for oss. Gjennom Omexom Institute kan vi oppgradere ferdigheter, inspirere hverandre og gjøre ideer til virkelighet. Sammen. På tvers av landegrenser, verdensdeler, team og selskaper.

Omexom Institute har som mål å inspirere våre ansatte til å gjøre ideene sine til virkelighet og bidra til å nå de ambisiøse målene vi har satt oss innen bærekraftig og sikker energiforsyning.

Lærlingplass

Vil du bli lærling hos Omexom? Årlig utlyser vi plasser til lærlinger  innenfor de aller fleste av våre kompetanseområder. Du går igjennom et intensivt treningsprogram før du settes i team med våre erfarne fagarbeidere som gir deg all den støtte du trenger under hele lærlingetiden og under fagprøven.

Siste nytt fra Omexom

28.09.2021 Reservekraft

En totalleverandør til borettslag

Å skifte 108 strømmålere fordelt på to hovedtavler (i to blokker med 44 målere i den ene og 64 i den andre) er ikke en enkel oppgave. Omexom løste den komplekse utfordringen for beboerne – med minst mulig nedetid på strømmen.
Les mer
06.08.2021

Gjenbruk av høyspent endeavslutninger

På Statnetts transformatorstasjon på Rød kombinerer Omexom avdeling HV Cable unik kabel-kompetanse med gjenbruk i praksis.
Les mer
21.06.2021 Lærlinger

Fra lærling til montør

Omexom Norge legger mye i lærlingeordningen og de som er lærlinger hos oss.
Les mer
18.06.2021

Vant miljøpris for foregangsprosjekt i Veritas-skogen

Ved å tenke nytt kom vi fram til en arbeidsmetode som bidro til å opprettholde biologisk mangfold, ta vare på vernet furuskog og senke CO²-utslippene.
Les mer
17.05.2021

Den årlige Sikkerhetsuken er i gang!

Sikkerhet er en del av vårt DNA, alle skal komme sikkert hjem fra jobb, hver dag.
Les mer
11.05.2021

Realt håndverk

Selv i en digital tidsalder står realt håndverk og kompetanse på manuelle prosesser seg godt.
Les mer
10.05.2021

Tormod og Øystein løfter for et bedre miljø

I Omexom jobber vi hver dag for å gi vårt bidrag til et bedre miljø, og en bedre framtid for oss alle.
Les mer
05.05.2021

Jonas Klarén er ny landssjef i VINCI Energies Norge

Jonas Klarén etterfølger Mats Olsson som landssjef i VINCI Energies Norge.
Les mer
03.05.2021

Omexom skal bygge Nord-Norges største bussdepot for elektriske busser

Den 1ste oktober skal den nye bussterminalen for elektriske busser på Nepåkeren i Bodø tas i bruk. 50 ladepunkter hvor 32 busser kan lade samtidig i det som blir det største bussdepoet for elektriske busser i Nord-Norge.
Les mer
26.04.2021 Distribusjon

Sikrer strømmen i Solvang Kolonihager

Solvang Kolonihager ligger idyllisk på åskammen bak Ullevål Stadion i Oslo. Omexom sørger for at hyttene har nye isolerte strømkabler fra stolpe til hyttevegg.
Les mer

Kontakt Omexom

Noe du lurer på eller er interessert i våre løsninger?