Events

Strøm til arrangementer

Mister du strømmen under showet, kan du ende opp med å skuffe mange mennesker og du risikerer å miste inntektsgrunnlaget ditt. Vi tar ditt arrangement på alvor, og gjør alt vi kan for å sikre en stabil og pålitelig strømforsyning til lys, lyd, varme eller hva du måtte trenge. Vi er en ledende aktør med å gjøre store og små arrangementer på nettstrøm. Vi kan også levere på aggregatstrøm eller en kombinasjon av disse to. Event eller festival, stort eller smått. Vi har lang erfaring og har levert strøm til arrangementer over hele landet til konkurransedyktige priser.

Noen eksempler på arrangementer vi har levert strøm til:

STRØM TIL EN AV NORGES STØRSTE MUSIKKFESTIVALER

13.500 russ var samlet i Kongeparken helgen 5.-7. mai. For tredje året på rad stod Omexoms for strømforsyning til de mest sentrale områdene på landstreffet. Reservekraftavdelingen leverte to aggregater på 500 kVA synkronisert til hovedscenen. Karpe Diem, Schoolboy Q, Tiësto, Tinie Tempah, Martin Garrix, Bebe Rexha og Postgirobygget var noen av artistene som opptrådde. I tillegg leverte vi én twin pack (to aggregater x 320 kVA) til handlegaten, som blant annet besto av flere restauranter, og tre mindre scener. Til nattklubben og campingområdet leverte vi henholdsvis 125 kVA og 125 kVA+60 kVA, sier prosjektleder for event på Reservekraftavdeling, Jon Vidar Berg. Det ble noen flotte dager i parken for Infrateks utsendte mannskap.

– Vi hadde fire dager med rigg i strålende vær. Også under selve eventet var sola og stemningen på topp! Vi fikk til og med mulighet til å stå ute hos publikum under konsertene. Ikke så ofte vi har anledning til det. Publikums glede motiverer stort til neste eventjobb for reservekraftavdelingen, sier Berg.

SIKRET STRØMMEN TIL X-GAMES NORWAY

Omexom var leverandør av reservestrøm da X Games ble arrangert i Oslo og Bærum 16.-20. mai. For andre gang leverte Omexoms avdeling Reservekraft strømforsyning til X-Games Norway. På Fornebu ble Big Air-konkurranse for ski og snowboard avholdt, mens skatekonkurranser ble holdt i skatehallen Skur 13 på Filipstad/Tjuvholmen i Oslo. X-Games er en gigantisk TV-produksjon som distribueres til millioner av seere fra hele verden.

– Omexom sto for reservestrømmen til all produksjon, både lyd, lys og TV-bilder. I tillegg leverte vi reservestrøm til scenen på Fornebu der internasjonale musikkartister opptrådte, pluss strømmen som leverer salg til publikum av mat og drikke, sier energimontør i Omexom, Stian Walskrå. Nydelig maivær har gjort riggejobben ekstra fin