Lokal Infrastruktur

Forretningsområdet lokal infrastruktur har to spesialistavdelinger; belysing og e-mobilitet/elektro. Fra plantegninger til ferdig prosjekt bistår vi deg med alt innen belysning av uteområder til små og store ladestasjoner og ladepunkter.

E-mobilitet og elektro

Avdeling E-mobility prosjekterer og bygger ladestasjoner og ladepunkter på oppdrag fra borettslag, kommuner og offentlige instanser, entreprenører, parkeringsselskap, bensinstasjoner, handelssentre, hotell-kjeder, rederier og eiere av havneanlegg – kort sagt over alt der det er ønskelig. Avdeling E-mobility har også mange oppdrag innenfor elektro (lavspent).

Belysning

Vi samarbeider med kommuner, fylkeskommuner og private aktører for å utvikle og gjøre utendørs belysning bedre, mer miljøvennlig og rimeligere. Vi planlegger, prosjekterer og bygger vi nye kostnadseffektive miljøvennlige utendørsanlegg, og tilbyr drift og vedlikehold av eksisterende anlegg. Vi ser alltid helheten i alle enkeltoppdrag med det for øye at belysningsanlegget skal være både driftssikkert og kostnadseffektivt.

Siste nytt fra Omexom

17.05.2021

Den årlige Sikkerhetsuken er i gang!

Sikkerhet er en del av vårt DNA, alle skal komme sikkert hjem fra jobb, hver dag.
Les mer
11.05.2021

Realt håndverk

Selv i en digital tidsalder står realt håndverk og kompetanse på manuelle prosesser seg godt.
Les mer
10.05.2021

Tormod og Øystein løfter for et bedre miljø

I Omexom jobber vi hver dag for å gi vårt bidrag til et bedre miljø, og en bedre framtid for oss alle.
Les mer
05.05.2021

Jonas Klarén er ny landssjef i VINCI Energies Norge

Jonas Klarén etterfølger Mats Olsson som landssjef i VINCI Energies Norge.
Les mer
03.05.2021

Omexom skal bygge Nord-Norges største bussdepot for elektriske busser

Den 1ste oktober skal den nye bussterminalen for elektriske busser på Nepåkeren i Bodø tas i bruk. 50 ladepunkter hvor 32 busser kan lade samtidig i det som blir det største bussdepoet for elektriske busser i Nord-Norge.
Les mer
26.04.2021 Distribusjon

Sikrer strømmen i Solvang Kolonihager

Solvang Kolonihager ligger idyllisk på åskammen bak Ullevål Stadion i Oslo. Omexom sørger for at hyttene har nye isolerte strømkabler fra stolpe til hyttevegg.
Les mer
23.03.2021

Framtidens miljøvennlige stolper på plass i Omexoms opplæringssenteret

Det er ikke et spørsmål om, men når et forbud mot bruk av kreosotimpregnerte tre-stolper kommer. Det har Omexom tatt konsekvensen av og satt opp nye miljøvennlige stolper i henholdsvis kompositt og naturlig tre i innkapslet miljøvennlig hardplast.
Les mer
16.03.2021

Hva er hemmeligheten bak det gode HMS-arbeidet i Omexom?

I forbindelse med Energi Norges «Vinterkonferansen» og lanseringen av HMS-løftet ble Omexom intervjuet om hva som er hemmeligheten bak selskapets gode HMS-arbeid.
Les mer
16.02.2021 Lokal Infrastruktur

Lysløypeeksperter

Omexom er eksperter på design, konstruksjon, bygging og drift av lysløyper. De mange lysløypene vi har i Norge er balsam for folkehelsa, kanskje spesielt i disse corona-tider. Med lysløper kan folk gå på ski selv om vintermørket har falt på.
Les mer
01.02.2021

Sikrer ny reservevannforsyning

Oslo kommunes prosjekt «Ny vannforsyning til Oslo» fikk fem avdelinger i Omexom til å legge hodene i bløt og levere felles tilbud for en rekke arbeider til prosjektet.
Les mer

Kontakt Omexom

Noe du lurer på eller er interessert i våre løsninger?