Lokal Infrastruktur

Forretningsområdet lokal infrastruktur har to spesialistavdelinger; belysing og e-mobilitet/elektro. Fra plantegninger til ferdig prosjekt bistår vi deg med alt innen belysning av uteområder til små og store ladestasjoner og ladepunkter.

E-mobilitet og elektro

Avdeling E-mobility prosjekterer og bygger ladestasjoner og ladepunkter på oppdrag fra borettslag, kommuner og offentlige instanser, entreprenører, parkeringsselskap, bensinstasjoner, handelssentre, hotell-kjeder, rederier og eiere av havneanlegg – kort sagt over alt der det er ønskelig. Avdeling E-mobility har også mange oppdrag innenfor elektro (lavspent).

Belysning

Vi samarbeider med kommuner, fylkeskommuner og private aktører for å utvikle og gjøre utendørs belysning bedre, mer miljøvennlig og rimeligere. Vi planlegger, prosjekterer og bygger vi nye kostnadseffektive miljøvennlige utendørsanlegg, og tilbyr drift og vedlikehold av eksisterende anlegg. Vi ser alltid helheten i alle enkeltoppdrag med det for øye at belysningsanlegget skal være både driftssikkert og kostnadseffektivt.

Siste nytt fra Omexom

28.09.2021 Reservekraft

En totalleverandør til borettslag

Å skifte 108 strømmålere fordelt på to hovedtavler (i to blokker med 44 målere i den ene og 64 i den andre) er ikke en enkel oppgave. Omexom løste den komplekse utfordringen for beboerne – med minst mulig nedetid på strømmen.
Les mer
06.08.2021

Gjenbruk av høyspent endeavslutninger

På Statnetts transformatorstasjon på Rød kombinerer Omexom avdeling HV Cable unik kabel-kompetanse med gjenbruk i praksis.
Les mer
21.06.2021 Lærlinger

Fra lærling til montør

Omexom Norge legger mye i lærlingeordningen og de som er lærlinger hos oss.
Les mer
18.06.2021

Vant miljøpris for foregangsprosjekt i Veritas-skogen

Ved å tenke nytt kom vi fram til en arbeidsmetode som bidro til å opprettholde biologisk mangfold, ta vare på vernet furuskog og senke CO²-utslippene.
Les mer
17.05.2021

Den årlige Sikkerhetsuken er i gang!

Sikkerhet er en del av vårt DNA, alle skal komme sikkert hjem fra jobb, hver dag.
Les mer
11.05.2021

Realt håndverk

Selv i en digital tidsalder står realt håndverk og kompetanse på manuelle prosesser seg godt.
Les mer
10.05.2021

Tormod og Øystein løfter for et bedre miljø

I Omexom jobber vi hver dag for å gi vårt bidrag til et bedre miljø, og en bedre framtid for oss alle.
Les mer
05.05.2021

Jonas Klarén er ny landssjef i VINCI Energies Norge

Jonas Klarén etterfølger Mats Olsson som landssjef i VINCI Energies Norge.
Les mer
03.05.2021

Omexom skal bygge Nord-Norges største bussdepot for elektriske busser

Den 1ste oktober skal den nye bussterminalen for elektriske busser på Nepåkeren i Bodø tas i bruk. 50 ladepunkter hvor 32 busser kan lade samtidig i det som blir det største bussdepoet for elektriske busser i Nord-Norge.
Les mer
26.04.2021 Distribusjon

Sikrer strømmen i Solvang Kolonihager

Solvang Kolonihager ligger idyllisk på åskammen bak Ullevål Stadion i Oslo. Omexom sørger for at hyttene har nye isolerte strømkabler fra stolpe til hyttevegg.
Les mer

Kontakt Omexom

Noe du lurer på eller er interessert i våre løsninger?