E-mobilitet og elektro

Ladestasjoner

Omexom er Nordens ledende aktør og ekspert på bygging av ladestasjoner for el-biler og el-busser. Vi gjennomfører hele prosjektet – fra graving, fundamentering og tilknytning til strømnett til prosjektering, design inkludert 3D-tegninger og idriftsettelse. Avdeling E-mobility bygger og installerer ladestasjoner over hele Norge, og har en unik prosjekterings- og rådgiverkompetanse innenfor sitt fagområde, og har i tillegg montører med lang erfaring fra bygging av ladestasjoner. Både når det gjelder hurtigladere og AC-ladere.

Bred kompetanse innen elsikkerhet kombinert med el-teknisk entreprenørkompetanse sikrer kvalitet i alle ledd av prosessen.

Innenfor maritim sektor er elektrifiseringen akselererende. E-mobility kan landstrøm og er en del av et internasjonalt nettverk innenfor Omexom som er spesialister på maritim sektor.

Elektro

Avdeling E-mobility har også mange oppdrag innenfor elektro (lavspent). Solcelleanlegg, batterianlegg, skiltgjennkjenning på parkeringsplasser, nød- og ledelys, brannalarmanlegg, termografering og systemer for adgangskontroll er bare noen av feltene avdelingen har kompetanse på å jobbe innenfor. Innen elektro jobber vi både for offentlige og private aktører og har hele Norge som arbeidsfelt.

Kontakt E-mobilitet/elektro