Belysning

Gatebelysning kan utgjøre så mye som 45% av energibehovet i en by. Vi har flere drifts- og vedlikeholdsavtaler med både store og små kommuner der vi tar hele ansvaret for belysningsanleggene. På samme måte som vi gjør det i deler av fylkeskommuner. Avtalene omfatter alt fra overvåking og tilsyn til beredskapsvirksomhet og fornyelse. Omexom håndterer og utbedrer alle driftsforstyrrelser raskt med vårt nettverk av beredskapspersonell som står klare til å rykke ut døgnet rundt – uansett kunde. Avdelingen er også spesialister på jordfeil, som også inngår i beredskapstilbudet.

Foruten offentlige instanser spenner avdeling Belysnings aktivitet og kompetanse over et vidt område. Fra større entreprenørselskaper, eiere av kontorbygg, industriselskaper og samferdselsaktører til borettslag og sameier. For alle er miljøvennlige løsninger i fokus.

Lang erfaring med prosjektering, bygging, drift og vedlikehold av stadion-belysning og lysløyper gjør at mange idrettslag også står på kundelisten til avdeling belysning.

For borettslag og sameier tilbyr Omexom finansieringsløsninger for prosjektering og bygging av utendørs lysanlegg. Som en del av dette tilbys også leasing.

St.Hanshaugen i nytt og bedre lys

På oppdrag fra Bymiljøetaten i Oslo skiftet Omexom ut alle de gamle gatelyktene og kablene i bakken som forsyner det berømte og populære parkområdet med strøm.

Vil du melde feil på veilys?

Her kan du rapportere inn feil på veilys

Kontakt Belysning