Omexom er leverandør av bærekraftige tjenester og løsninger for energidistribusjon. Vi er en totalentreprenør som leverer infrastruktur og vedlikehold i hele verdikjeden. 

Omexom i Norge består av om lag 600 dedikerte medarbeidere som betjener kunder i hele landet. Vi leverer til både offentlig og privat sektor, innenfor et bredt spekter av bransjer. Fellesnevneren er at de bygger eller drifter installasjoner som er avhengige av elektrisk kraft. Med en årlig omsetning på rundt 1,5 milliard NOK, er vi en av landets største aktører innen vår bransje.

Omexom er eid av det internasjonale selskapet VINCI Energies og er en del av et verdensomspennende nettverk hvor vi deler erfaringer, kompetanse og ressurser på tvers av landegrenser.

Omexom kan levere hele, eller deler av prosjekter, fra budsjettering og prosjektledelse, til ansvar for underentreprenører, ferdigstilling og vedlikehold. Jobben vår består blant annet av å sørge for at du kan ferdes trygt i opplyste gater, at du har mulighet til å lade elbilen din langs veien og at det er god nok kapasitet på nettet i nabolaget ditt til at alle kan lage middag på samme tid, uten å måtte bekymre seg for at strømmen går av den grunn.

Omexom leverer en strøm av grønn kompetanse. Vår misjon er å være en aktiv pådriver i overgangen fra bruken av fossile energibærere, til bærekraftige løsninger.

Nøkkeltall

Omexom Norge er en del av et stort globalt nettverk som deler kompetanse, erfaringer og gode løsninger på tvers av  landegrenser og markeder.

 • EUR Milliarder
  I omsettning
 • Ansatte
 • Forretningsenheter
 • Land
 • Internasjonalt nettverk

  Den samlede kompetansen fra vårt internasjonale nettverk gjør at vi alltid kan ligge i forkant av utviklingen, og tilby våre kunder det siste innen bærekraftige energiløsninger.

  Bli bedre kjent med oss

  Omexom internasjonalt – se filmen