Midlertidig strøm

MIDLERTIDIG STRØM

Omexom benytter sin ekspertise innen store kraftsystemer til å forutse effekten av fornybar energi. Dette innebærer også å utvikle løsninger for å lagre energi, utvikle smartere infrastruktur og møte nye forbrukertrender.

BYGGESTRØM

Store og små konserter, arrangementer, byggeplasser og nødstrøm. Omexom har lang erfaring med å skaffe strøm til midlertidig bruk. Vi stiller opp hvor som helst når som helst med vårt mobile utstyr. Les mer og bestill på linkene under..

BYGGEPROSJEKT

Sikker kraftforsyning er en viktig verdi for alle land. Omexom jobber hver dag tett med nettselskapene for å takle denne utfordringen, og sørger for design, konstruksjon og vedlikehold av høyspentanlegg over hele verden..

ARRANGEMENT

Utendørs belysning, ladestasjoner for el-biler og reservekraft etc. Vi samarbeider med kommuner, fylkeskommuner og private aktører for å utvikle og gjøre utendørs belysning bedre, mer miljøvennlig og rimeligere.

PROVISORISKE STASJONER

Distribusjonsnettet er den delen av kraftnettet som overfører og fordeler elektrisk energi helt ut til sluttbrukerne. Vi utfører konstruksjon og utbygging, vedlikehold og reperasjoner, i tillegg til beredskapstjenester.

UT – OG INNKOBLING

Global entreprenør for transformatorstasjoner Omexom er en totalleverandør innen bygging av transformatorstasjoner, og bidrar helt fra designfasen til en transformatorstasjon er klar til å settes i drift.

AGGREGAT

Trenger du midlertidig, ekstra strøm eller en mer permanent reserveløsning for krisesituasjoner?

HVA ER RESERVEKRAFT

Hva er byggestrøm?

Byggestrøm er et midlertidig strømanlegg en utbygger bruker under en midlertidig byggeperiode. Det er for å hente ut strøm fra lokal aktør som eier selve nettet, slik som for eksempel Hafslund. Nettselskaper leier vanligvis ikke ut byggestrøm og midlertidige anlegg. Dette er det normalt elektroentreprenører og installatører som gjør. Alle som tilbyr leie av byggestrømskasser må være autoriserte og godkjente av nettselskapet. Netteier skal godkjenne installasjonsarbeidet før tilknytningen skjer.

Les mer om byggestrøm

Hva er strømaggregat?

Et strømaggregat er en enhet som omformer flytende energi, for eksempel diesel eller bensin, til elektrisk energi. Man bruker strømaggregat for når man trenger reservekraft, nødstrøm, bygge- og anleggsstrøm, altså strøm på steder der man ikke kan koble seg på strømnettet.

Les mer om strømaggregat

Dette bør du tenke på før du kobler ut eller inn strøm:

Hva skal kobles ut?
Kommer strømmen inn via kabel i bakken, ledning i luften eller skinnepakke direkte fra trafoen?
NB! Skal hele trafoen (ved skinnepakke) kobles ut er det minimum 8 virkedagers varslingsfrist.
Ved tilkoblinger av 3-fase og ny permanent tilkobling, kontakt din netteier for videre saksbehandling.

Les mer om koblinger

Hva er provisoriske trafostasjoner?

En provisorisk ordning er en midlertidig ordning som er ment som en nødløsning inntil en permanent ordning er etablert. En provisorisk trafostasjon, også kjent som provstasjon, er med andre ord, en provisorisk og midlertidig trafostasjon i påvente av en permanent og varig løsning av strømforsyning.

Les mer om provisoriske trafostasjoner

Hva er strømaggregat?

Et strømaggregat er en enhet som omformer flytende energi, for eksempel diesel eller bensin, til elektrisk energi. Man bruker strømaggregat for når man trenger reservekraft, nødstrøm, bygge- og anleggsstrøm, altså strøm på steder der man ikke kan koble seg på strømnettet.
Les mer om strømaggregat

Strøm til arrangementer:

Mister du strømmen under showet, kan du ende opp med å skuffe mange mennesker og du risikerer å miste inntektsgrunnlaget ditt. Vi tar ditt arrangement på alvor, og gjør alt vi kan for å sikre en stabil og pålitelig strømforsyning til lys, lyd, varme eller hva du måtte trenge. Vi er en ledende aktør med å gjøre store og små arrangementer på nettstrøm. Vi kan også levere på aggregatstrøm eller en kombinasjon av disse to.

Event eller festival, stort eller smått. Vi har lang erfaring og har levert strøm til arrangementer over hele landet til konkurransedyktige priser.

Trenger du strøm til ditt arrangement? Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud.

Les mer om strøm til arrangemanter

VÅRE KONTORER