Omexom skal drifte veilys i Nordre Follo

Omexom Norge/ august 28, 2020/ News

Avdeling Belysning Oslo skal de fire neste årene drifte veilys-anlegget til Nordre Follo kommune (tidligere Ski og Oppegård kommuner). Kontrakten med den nye kommunen med 59 000 innbyggere ble nylig underskrevet.
 
Nordre Follos veilysanlegg består av i 9150 armaturer og 250 fordelingsskap. Foruten drift og vedlikehold skal Omexom foreta kartdatabasoppdateringer på anlegget. Avtalen med Nordre Follo administreres av Råde-kontoret til Omexom. Estimert verdi på avtalen er om lag 28 millioner kroner.
 
– Avtalen er et resultat av godt teamarbeid og kunde-dialog over lang tid. At vi har vist at vi kan levere kvalitet har vært med på å få avtalen i havn. Nå ser vi fram til å utvikle samarbeide med Nordre Follo videre, sier avdelingsleder Øyvind Gusland.