Bytter ut nettstasjoner på Skjetten

Omexom Norge/ februar 6, 2020/ News

Omexom Norge, avdeling distribusjon sør/øst, skal bytte ut og rehabilitere nettstasjoner for Elvia på Skjetten utenfor Oslo.  16 frittstående nettstasjoner skal fjernes, 11 nye frittstående nettstasjoner skal bygges og tre eksisterende nettstasjoner inne i bygg skal rehabiliteres.

– Det er krevende å planlegge jobben, siden arbeidet foregår i et boligområde. Vi har selvsagt ekstra høy fokus på sikkerhet. Sikring og inngjerding av byggeplassene har topp prioritet, og alt arbeid skal selvsagt skje i henhold til spesifiserte miljøkrav, sier prosjektansvarlig Jan-Tore Amundsen.

Arbeidet med prosjektet starter i februar og skal være ferdig innen utgangen av august.

I 11 frittstående nettstasjoner skal Omexom sette inn nye trafokiosker, i tre nettstasjoner som står i bygg skal trafokioskene rehabiliteres, mens fire av nettstasjonene skal lesses ned. Disse skal Omexom demonterer i henhold spesifiserte miljøkrav.

 

Prosjektleder Karl Fredrik Bevan, kalkulatør/planlegger Lars Roar Kastad og bas/montasjeleder Arne Svendsen har planlagt jobben på Skjetten, arbeidet på byggeplass starter denne måneden.k