Ny leder for Norden

Omexom Norge/ januar 15, 2020/ News

Dominique Ferreira (47) er ny sjef for VINCI Energies nordisk virksomhet innen pôle (divisjon) Nordic Infra. Ferreira skal lede virksomhet i Norge, Sverige, Finland og Danmark fra hovedkontoret i Oslo, og startet i stillingen forrige uke.
– Norden er generelt en nyskapende region og i fronten når det gjelder digitalisering. Selskapene i Nordic Infra er ledende innen service, drift, vedlikehold og prosjektering av elektriske nett, belysning, jernbanesystemer og ladestasjoner for elbiler og busser. Jeg ser frem til å utvikle driften sammen med dedikerte og meget kompetente kolleger – i en av de mest spennende regionene som er, sier Dominique Ferreira.

Ferreira kommer fra stillingen som administrerende direktør VINCI Energies do Brasil. Ferreira har også bakgrunn som markedsdirektør i Actemium og har vært administrerende direktør i VINCI Energies Northern Region i Frankrike.
– Jeg vil være nær operasjonen i alle de fire landene, og skal reise rundt i regionen mye av tiden min. Etter fem år i et gigantisk land som Brasil, blir reiser en del av DNA-et, sier Dominique Ferreira.

I dag består pôle Nordic Infra av selskapene Omexom Norge, Omexom Sverige, Omexom Finland og Infratek Elsikkerhet i Norge.

Dominique Ferreira (t.v.) møtte ansatte på Omexom Norges hovedkontor på Helsfyr i Oslo denne uken.