Da er vi ferdig omprofilert!

Omexom Norge/ november 18, 2019/ News

Hver dag er vi på veien for å sikre at kritisk infrastruktur fungerer. Det er ikke uten grunn at Omexom Norge har nesten like mange kjøretøy som ansatte. 420 i tallet, som nå alle (endelig) fremstår i Omexom-drakt.

I januar ble Infratek Omexom. Den røde og svarte Infratek-logoen skulle byttes ut med en blå og hvit Omexom-logo. Å bytte skilt på bygninger og endre uteseende på visittkort er ting, den store logistikk-utfordringen har vært bil- og lastebilparken.
Omexom Norge har mange beredskapsavtaler siden vi jobber innenfor hele verdikjeden av energidistribusjon – det være seg produksjon, transmisjon, transformatorstasjoner, distribusjon, belysning, ladestasjoner eller reservekraft. Personell og påkrevd utstyr må være tilgjengelige til enhver tid. Da er det ikke alltid like lett å skifte logo på et stort antall kjøretøy som er i daglig samfunnskritisk virke. Men selv om «vinduene» på å ta ut mange av våre kjøretøy har vært små har flåte-ansvarlig Trond Ovesen og Nonbye AS (vår leverandør av profilering) tatt logistikk-utfordringen på strak arm.
– Vi har oppdrag i hele Norge. Det er selvsagt utfordrende. Men alle har vært innstilt på løse dette på en smidig og god måte. Den siste bilen ble omprofilert sist uke. Det har tatt tid, men vi har fulgt planlagt progresjon, sier flåteansvarlig Trond Ovesen (bilde)  i Omexom Norge.